Aantal personen : 4
Bereidingstijd: 15 min
Oventijd: 40 min
Ingrediënten
– 125 gram volkoren lasagne bladen Grand’Italia
– 1 courgette
– 2 zakken Jumbo fijne roerbakmix (à 400 gram)
– 140 gram tomatenpuree
– 3 eetlepels groene pesto
– 400 gram kipgehakt
– 50 gram geraspte kaas 30+
– 1 eetlepel olijfolie
Kruiden: Italiaanse kruiden
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Was de courgette en snijd met een kaasschaaf in lange dunne plakken
- Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin het gehakt gaar
- Voeg de tomatenpuree toe en bak 2 minuten mee
- Voeg de pesto en de Italiaanse groenten toe en laat 5 minuten pruttelen. Voeg eventueel een scheutje water toe om te verdunnen
- Pak een ovenschaal en schep hierin een laagje saus, leg hierop plakken courgette. Verdeel hierover weer saus en leg hierop lasagne bladen. Herhaal totdat alles op is
- Verdeel de kaas over de lasagne en bak 30 à 40 minuten in de oven.
Eet smakelijk!
Tip: dek de ovenschaal af met aluminiumfolie voor minder knapperige kaas bovenop.