Aantal personen : 4

Bereidingstijd: 15 min

Oventijd: 40 min

 

Ingrediënten

– 125 gram volkoren lasagne bladen Grand’Italia

– 1 courgette

– 2 zakken Jumbo fijne roerbakmix (à 400 gram)

– 140 gram tomatenpuree

– 3 eetlepels groene pesto

– 400 gram kipgehakt

– 50 gram geraspte kaas 30+

– 1 eetlepel olijfolie

Kruiden: Italiaanse kruiden

 

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Was de courgette en snijd met een kaasschaaf in lange dunne plakken
  3. Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin het gehakt gaar
  4. Voeg de tomatenpuree toe en bak 2 minuten mee
  5. Voeg de pesto en de Italiaanse groenten toe en laat 5 minuten pruttelen. Voeg eventueel een scheutje water toe om te verdunnen
  6. Pak een ovenschaal en schep hierin een laagje saus, leg hierop plakken courgette. Verdeel hierover weer saus en leg hierop lasagne bladen. Herhaal totdat alles op is
  7. Verdeel de kaas over de lasagne en bak 30 à 40 minuten in de oven.

 

Eet smakelijk!

 

Tip: dek de ovenschaal af met aluminiumfolie voor minder knapperige kaas bovenop.