Project omschrijving

Aantal personen : 4
Bereidingstijd: 30 min

 

Ingrediënten

– 160 gram volkoren spaghetti

– 600 gram boerenkool

– 1 ui

– 1 paprika

– 300 gram magere kalkoenspekreepjes

– 200 gram zuivelspread light

 

Kruiden: Nootmuskaat

 

 

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Bak ondertussen de spekjes uit in een droge koekenpan
  3. Snipper de ui en snijd de paprika in stukjes
  4. Haal de spekjes uit de pan en fruit de ui in het vet van de spekjes
  5. Voeg de boerenkool toe en bak, met een deksel op de pan, totdat het geslonken is
  6. Doe de helft van dit mengsel in de blender samen met de zuivelspread en nootmuskaat en pureer tot een gladde massa
  7. Voeg de paprika toe aan het restant in de pan en bak nog een paar minuten mee
  8. Serveer de spaghetti met de boerenkool saus en de groenten uit de pan en verdeel de spekjes erover

 

Smakelijk!