Hét inspiratieplatform voor gezonde voeding

SAARS ONLINE

Wat eten we vanavond? Hoe kan ik gezond, maar toch gevarieerd, eten? Wat is de invloed van vitamine C op het lichaam? Hoe kan ik gezond en goedkoop eten? 

Het antwoord op deze vragen en nog veel meer is te vinden op het online SAARS platform. Met de onderdelen: Recepten, Inspiratie en Balans onderhoud je een gezond voedingspatroon wat nooit saai wordt. 

Daarnaast biedt SAARS Online een stok achter de deur om écht gezond te blijven eten. Iedere week herinneren we je aan de nieuwe updates! 

Wij hopen je daar te zien!!

Ga naar SAARS Online!
Saars Events

SAARS Online

Heb jij een abonnement op de sportschool? Dan gebruik je deze misschien om een stok achter de deur te hebben om bewegen, om te vragen naar informatie over beweging en geïnspireerd te worden met steeds nieuwe work-outs. 

Wat nou als je ditzelfde kan bereiken met voeding! Iedere dag opnieuw bedenken wat je gaat eten, je afvragen of gerechten wel écht gezond zijn en informatie over voeding lezen waarvan je niet zeker bent of dit wel klopt. Dat is voorbij met het SAARS online platform. 

Wij informeren je over allerlei onderwerpen omtrent voeding in onze guides, bieden verrassende recepten aan en maken gemakkelijke voedingsvergelijkingen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om jouw bereikte doel van het SAARS Persoonlijk Voedingsplan vast te houden middels maandelijkse metingen & contactmomenten. 

ONDERDELEN

RECEPTEN

Exclusieve toegang tot 50 wisselende, nieuwste SAARS Recepten.

Elke week voegen we een update toe zodat je steeds geïnspireerd wordt met nieuwe maaltijden. Van ontbijt tot avondeten, baksels, smoothies en meer! Dat is wat je krijgt bij het SAARS Recepten abonnement en is voor iedereen beschikbaar. Zo heb jij altijd een manier om gezond te eten.

INSPIRATIE

Welke gezonde eetwissels kan ik toepassen? Wat is de werking van specifieke vitaminen en mineralen in mijn lichaam? Hoe kan ik gezond, maar toch goedkoop koken?

Het antwoord op deze vragen en meer is te vinden in het SAARS Inspiratie abonnement. Dit in combinatie met de exclusieve toegang tot de 50 nieuwe SAARS Recepten zorgt ervoor dat jij jouw bereikte doel van het SAARS Persoonlijk voedingsplan gemakkelijk vast kan houden. Het Inspiratie abonnement bestaat uit drie verschillende onderdelen: Guides, vergelijkingen en recepten. In de guides geven we informatie over de meest uiteenlopende voedingsonderwerpen. In vergelijkingen geven we voorbeelden van gemakkelijke eetwissels die goed zijn voor de gezondheid en/of de portemonnee. Bij de recepten heb jij toegang tot onze nieuwste exclusieve recepten.

BALANS

Een mooie doel bereikt met het SAARS Persoonlijk Voedingsplan, maar is het fijn om een stok achter de deur te houden?

Dan is het SAARS Balans abonnement helemaal geschikt voor jou. Je houdt contact met jouw coach door middel van een maandelijkse meting en het invullen van een vragenlijst. Dit beiden is volledig gericht op balans, maar dreigt het toch uit balans te raken? Dan nemen wij contact met je op om je middels een gratis telefoongesprek weer verder te helpen.
Het balans abonnement geeft je daarnaast toegang tot zowel het inspiratie- als het recepten abonnement!

WIJ INSPIREREN JE GRAAG

We organiseren regelmatig SAARS Events, laat je inspireren!

SAARS Events