Ik sportte al enige tijd structureel 3x per week, at gezond en was zeker niet te dik. Maar toch behaalde ik hierbij niet het resultaat wat ik graag wilde en zat niet lekker in mn vel. Na veel positieve verhalen over SAARS heb ik toch besloten om een persoonlijk voedingsplan te gaan volgen. Niet zo zeer om een bepaald aantal kilo af te vallen, maar gewoon om te kijken of ik met een aanpassing in mijn voeding wel het resultaat kon bereiken wat ik graag wilde.
Na de eerste weken merkte ik al meteen verschil, door kleine aanpassingen begon mijn lichaam al te veranderen.
In 2 maanden ben ik 6 kilo afgevallen, het is niet het cijfertje op de weegschaal maar het gevoel hierbij.
Door het voedingsplan heb ik bewustere keuzes leren maken, waar ik altijd weer op kunt terug vallen.

Heb je geen groot doel qua gewichtsverlies, maar wil je lekkerder in je vel zitten. Dan zal ik zeker aanraden om gewoon eens langs te gaan bij SAARS en te kijken wat dit voor jou kan doen!