Een tijdje terug heb ik me aangemeld bij SAARS. Ik had geen specifiek doel, maar wilde vooral wat lekkerder in m’n vel zitten. Samen zijn we gaan kijken hoe ik dit kon bereiken. Het voedingsplan wat Sara voor me heeft gemaakt is ideaal. Het is gevarieerd en het sluit goed bij m’n dagen aan. Ook als ik een keer iets nieuws wilde proberen, verwerkte ze dat in het plan. Wat ik ook heel fijn vind, het voelt niet als dieet maar meer als aanpassing in mijn leefstijl. Hierdoor kan ik ook op lange termijn dit volhouden. En ik kan nog steeds gezellig uiteten of met vriendinnen terrasjes pakken. Inmiddels ben ik 5 kilo kwijt. Dit lijkt misschien niet heel veel, maar ik merk het heel goed aan m’n lichaam, waardoor ik veel lekkerder in m’n vel zit. En dat is precies waar ik het voor doe. Ik ga nog even lekker zo door, maar laat die zomer maar komen!☀️