Na lang tegen mezelf aanlopen en balen van mezelf heb ik door hulp van SAARS mijn knop om kunnen zetten door bewust met mijn eten bezig te gaan. Verschillende gesprekken en tips volgden en hebben zeker resultaat geboekt! Ik altijd dacht dat t wel meeviel wat ik op een dag naar binnen werkte…maar dat bleek toch niet helemaal zo te zijn. Doordat ik de hele dag op moest schrijven wat ik at ben ik zó bewust geworden van wat je zomaar tussendoor naar binnen werkt.

Door alle voedingstips van Saar ben ik het goede en gezonde eten steeds meer gaan waarderen. Ik kan nu blij worden van een bordje groenten of een volkoren boterham met 20+ kaas. Ook lekker en gezond koken is een leuke uitdaging.

En wat ik ook fijn vind is dat je gerust van een taartje mag genieten. Kies daar bewust voor en geniet met volle teugen!

Ook heb ik weleens zin in een koekje maar bedenk me dan wat dit met mijn lijf doet. Heb ik dat ervoor over vraag ik mij dan af. En ik moet zeggen meestal heb ik dat niet! Die knop is na hele lange tijd omgegaan en daar ben ik zo blij mee.
Kleding past weer…je bent trots op jezelf…je voelt je stukken beter.
Maar het belangrijkste is je gezondheid!

Ik heb bijna mijn streefgewicht zonder honger te lijden en lekker te eten.
Uiteindelijk doe je het zelf maar de hulp van SAARS heeft mij heel erg geholpen! Saartje bedankt!