Gezond en betaalbaar eten op Curaçao

SAARS Voeding Curaçao

Gezond, maar ook betaalbaar eten kan een uitdaging zijn op Curaçao. Toen wij hier achter kwamen dachten we, hier moeten we iets mee. Daarom hebben we een aantal maanden op het eiland doorgebracht om te onderzoeken op welke manier je gezond, gevarieerd en betaalbaar kan eten. Met succes! Door de juiste producten, winkels en combinaties van producten te kiezen is het goed mogelijk om gezond te eten. Een deel van onze bevindingen delen we met je op onze Instagram pagina @saarsvoedingcuracao. Daarnaast maken we nu ook persoonlijke voedingsplannen gericht op inwoners van Curaçao. We houden rekening met je persoonlijk situatie, voorkeuren, genietmomenten (want ook uiteten/een drankje moet zo nu en dan kunnen) en alles wat op het eiland verkrijgbaar is.

De consulten die we hebben zullen online zijn via Teams en bij Fit & Fun Curaçao is er mogelijkheid voor een weging/meting.

Dus, ben jij op zoek naar een gezond voedingspatroon wat past bij jou én bij het leven op Curaçao? Neem dan een contact op met ons.

Kijk hier voor meer informatie over het SAARS Persoonlijk Voedingsplan.